Friday, September 11, 2009

Masjidil Haram

Assalamualaikum... Selamat merebut malam lailatul qadar... Semoga kita mendapat keampunan dan rahmat dari Allah SWT. Amin...



m4
Terpegun melihat Masjidil Haram. MasyaAllah cantiknya...

m5
Ini memang hobi Khalil... Berlari kesana sini...

m7
Masjidil Haram dan kecantikannya...

m8
Masjid Haram...

m6
Khalil dan makcik...

m1
Khalil dan Mak cik lagi...

m2
Khalil dan Masjidil Haram yang tersergam indah... MasyaAllah cantiknya...

m3
Khalil dan pak cik...

m10
Cara saie yang betul... Berlari-lari anak digarisan lampu hijau...

m9
Saie dan memanjat pagar...

17 comments:

  1. Aku pun sama... rindu gak... harap-harap apa yg dirancangkan tahun depan insyaAllah berjalan lancar... Amin... Kami mengharapkan pertolongan mung wahai Lotpi... hehehe...

    ReplyDelete
  2. adoi aku nak keja kat sana balik.. aku pon rindu makkah huhuu..

    ReplyDelete
  3. aku no comment sbb mmg x leh nak masuk dlm Makkah.. :(

    tp honestly Makkah mmg cantik (dari kaca mata lens korang la)hopefully I'll be there one dine day and be the witness of Her Beauty... :)

    ReplyDelete
  4. huh jeles nya da jejak kaki ke snaa...bila la tiba masa aku...neway gambar budak kecik tu mmg nice shot

    ReplyDelete
  5. eis : memang cantik sungguh... tak caya gi ler sana tgk... hehehe... Tanam azam dan niat dari sekarang baru ada harapan... InsyaAllah...

    Nazif : Kalo nak ikutkan hati aku pun nak gi keja sana... Keja ngan syarikat Bin Laden pun tak paaa....

    Marvic : Convert dulu baru pegi... Baru dapat feel yg best dan baru dapat masuk dalam masjidil Haram... Betullll tak tipu... Kalo tidak ko tggu kat airport Jeddah jer laaa... hehehehe

    Burt : InsyaAllah hari ko akan tiba... Berdoa dan tanam azam agar dapat sampai ke sana secepat mungkin... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  6. aku masih lagi menunggu cahaya terang dari atas..
    kejap terang kejap malap je..wakak..akaka

    ReplyDelete
  7. Marvic, ko cuba pakai tudung ngan baju kurung pastu ko amik gamba pastu ko letak kat blog... Aku nak tgk apa komen org lain... hehehehe...

    ReplyDelete
  8. subhanallah.. chantek amat =)

    *aksi si chumel tu sgt chomel.. huuu~

    ReplyDelete
  9. hmmm..kalau aku buat apa yg ko suruh ni...aku leh dpt Nikon D80 x?...kalau dpt body je pon xper..hehehe

    ReplyDelete
  10. babymiLosh : Chantek? Tima kasih... Budak2 memang gitu aksinyer... comel memanjang... hehehe

    Marvic : Amboiii... Demand betoi ko nihhh... Aku kasi kotak D80 jer boleh??? hehehe...

    ReplyDelete
  11. ler..kalau setakat kotak D80 leh kirim salam je la...tp perbincangan kat Qbistro tu akan dipertimbangkan...lepas raya la kot...

    ReplyDelete
  12. Wakakaka... Aku bangga dgn ko sebab sahut cabaran aku... Aku sponsor ambil gambar, tudung ngan make-up khas dari Azzah's Bridal.... kekekekeke... Kita buat outdoor kat Putrajaya... Amacam? Ada brani???

    ReplyDelete
  13. hmmm...buat pengetahuan ko la....Marvic pantang x sahut cabaran...wakaka...ok set..ko bagi je tarikh ..

    ReplyDelete
  14. roshidi & marvic, ....aku silently menunggu..

    ReplyDelete
  15. Memang teringin nak pergi sana. Tapi bajet belum ada. Sedih..

    ReplyDelete